Burhan Mucur, MHP Il Baskanligi Görevini Devraldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafindan Samsun Il Baskanligi’na atanan Burhan Mucur, görevi eski baskan Osman Kandira’dan devraldi.

Burhan Mucur, MHP Il Baskanligi Görevini Devraldi
MHP Genel Merkezi tarafindan Ankara’ya davet edilen Burhan Mucur’a Samsun Il Baskanligi görevi MHP Genel Baskani Dr. Devlet Bahçeli tarafindan teblig edildi. Bugün MHP Il Baskanligi önünde düzenlenen tören ile görevi eski baskan Osman Kandira’dan devralan Mucur’a partililer yogun ilgi gösterdi. Devir teslim töreninde söz alan eski baskan Kandira, yeni yönetimin bayragi daha yukariya tasimak için çaba sarf edecegini söyledi.



Genel Baskan Devlet Bahçeli’ye tesekkür ederek konusmasina baslayan Burhan Mucur ise “Il baskani olmanin mutlulugunu hissediyorum. Ayni zamanda sorumlulugumun çok daha fazlasiyla arttiginin bilincindeyim. Yeni olusturacak oldugumuz il yönetimimizle bayragi hep ileri tasiyip, bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde üstün gayretlerimizle çalisacagiz. Önümüzdeki yerel seçimlerin öncesinde ve sonrasinda Samsun için atilacak her güzel adimin ve gayretin içerisinde olacagiz. Çiktigimiz yol hak ve hakikat yoludur. Devletimizin bekasi, vatanimiz, milletimiz ve sehrimiz için yapilmasi gereken her ne varsa bizler onu en iyi sekilde yapmak için var gücümüzle çalisacagiz” dedi.

Mucur ve Kandira konusmalarin ardindan birlikte bozkurt isareti yapti.
Kaynak: İHA