Bodrum'da Trafik Durdu, Tüm Yollar Kitlendi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde su ana isale hattinin patlamasiyla yollarda trafik felç oldu. Bir kaç kilometrelik mesafeyi saatlerce geçemeyen sürücüler çilgina döndü. Trafik ekipleri yollari açmak için uzun süre ugrasti.

Bodrum'da Trafik Durdu, Tüm Yollar Kitlendi


Sabah 07.40 siralarinda Bitez Atatürk Bulvari’ndaki su ana isale hattinda patlama meydana geldi. Su patlagini onarmak için yolu kapatan ekipler ana yollarin kitlenmesine neden oldu. Çalismalar nedeniyle Bitez Yalisi’ndan Ortakent’e giden yol ise trafige kapandi. Bölgeden geçemeyen sürücüler, Bodrum-Turgutreis kara yoluna yönelince trafik yogunlugu olustu. Özellikle Ortakent Kavsagi ile Bitez Kavsagi arasinda araçlar tampon tampona ilerledi. Bitez Adliye Caddesi ve ara sokaklarda da trafik yogunlugunun oldugu görüldü.

Ortakent istikametine gitmek isteyen kimi sürücüler, Adliye ve Mezarlik arasindaki yola yönelince trafik sikisikliklari meydana geldi. Trafigin durmasi ve kilometrelerce araç kuyruklarinin olusmasi nedeniyle Bodrum Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli trafik ekipleri harekete geçti. Tüm kavsaklarda ve ara sokaklarda trafik polisleri yollari açmaya çalisiyor.
Kaynak: İHA