Beylikova Gelecegin Sultanlarini Yetistiriyor

Beylikova’da faaliyetlerine devam eden voleybol yaz spor okulunda 25 kiz çocugu çalismalarina devam ederken, Beylikova Belediye Baskani Özkan Alp yapilan çalismalari yerinde inceledi.

Beylikova Gelecegin Sultanlarini Yetistiriyor
Beylikova Belediye Baskani Özkan Alp, Beylikova Belediyesi ve Ilçe Halk Egitim Merkezinin 4 bransta açtigi ve 450’ye yakin ögrencinin katildigi yaz spor okulunda ilgi gören branslardan bir tanesi de voleybol oldu. Voleybol yaz spor okulunda Beylikovali 25 kiz çocugu Filenin Sultanlari olabilmek için çalisiyor.

Beylikovali çocuklara egitimden ve spora her türlü destek veren Baskan Özkan Alp, Belediye Kapali Spor Salonunda çalismalarini sürdüren voleybol yaz okulunu ziyaret etti. Baskan Alp, bir süre antrenmanlarini izledigi ögrencilerle sohbet ederek, taleplerini dinledi. Gelecegin voleybolcu adaylari da bu sporu yapma imkânini kendilerine sundugu için Baskan Özkan Alp’e tesekkür ettiler.

Baskan Özkan Alp, Beylikovali kiz çocuklarinin voleybol bransina büyük ilgi göstermesinden dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdi. Sporu genis kesimlere ulastirma hedefine ulastiklarini belirten Baskan Alp, voleybol yaz spor okuluna katilan ögrencilerin arasindan Filenin Sultanlarinin çikacagini ifade etti.

Kaynak: İHA