Alapli Belediyesi'nden Asure Ikrami

Zonguldak’in Alapli Belediyesi tarafindan Muharrem ayi dolayisiyla vatandaslara asure ikrami yapildi. Asure programi Cuma namazi sonrasi Alapli Merkez Cami önünde gerçeklestirildi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdikleri programda Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin ve protokol üyeleri vatandaslara asure ikraminda bulundu.

Alapli Belediyesi'nden Asure Ikrami
Asure gününün, paylasmanin, dayanismanin, birlikteligin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi oldugunu ifade eden Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, ‘Bugün burada düzenledigimiz asure günü etkinligi ile vatandaslarimizla bir araya gelmenin mutlulugunu yasiyoruz. Vatandaslarimizla birlikte paylasmanin ve birlikteligin mutlulugunu yasiyoruz. Katilan herkesten Allah razi olsun, Allah birlik beraberligimizi bozmasin, Allah niyetimizi kabul etsin’ dedi.

Alapli Belediyesi tarafindan düzenlenen asure etkinligine Alapli Kaymakami Vedat Yilmaz, siyasi parti Milletvekilleri ve temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin baskan ve yöneticileri, Belediye ve Il Genel Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA