Ihlas Medya'ya Iki Ödül Daha

Uluslararasi Radyocular Birligi 12. Alkisi Hakedenler Ödüllerini dagitti. Ihlas Haber Ajansi Yilin Alkisi Hakeden Haber Ajansi Ödülü’nü alirken TGRT Haber ise Yilin Alkisi Hakeden TV Haber Kanali ödülüne layik görüldü.

Uluslararasi Radyocular Birliginin düzenlendigi 12. Alkisi Hakedenler Ödülleri programi Ankara’nin Mamak ilçesinde düzenlenen programla dagitildi. Uluslararasi Radyocular Birligi Baskani Yusuf Erbas programda konusma gerçeklestirdi ve ödül dagitimi yapti.

Uluslararasi Radyocular Birligi Baskani Yusuf Erbas düzenlenen programda yaptigi konusmasinda, “Ödül alan isimleri tebrik ediyoruz. Bunlar motivasyon kaynagi. Insan ödül almak ister. Bizler kurulduktan sonra dedik ki, Türkiye’de elestirmek çok kolay ama alkislamak zor. Bu baglamda biz alkislayarak ve arti bir hareket yaparak topluma sinerji olusturmak istedik. Her yil düzenli olarak ödül törenimizi Türkiye’nin çesitli illerinde gerçeklestirmeye devam ediyoruz. Bize ev sahipligi yapan Mamak Belediye Baskani Murat Köse’ye ve ekibine çok tesekkür ediyoruz. Radyo bir sirdastir, sirdassiz kalmayin” ifadelerini kullandi.

Mamak Belediyesi Yilin Alkisi Hakeden Belediye Baskani Ödülü’ne layik görüldü.

Ödülü Belediye Baskani Murat Köse’nin adina Belediye Baskani Yardimcisi Mehmet Dügmeci aldi. Pursaklar Belediyesi ise Kültür alaninda Yilin Alkisi Hakeden Belediyesi ödülünü aldi.

Ihlas Medya ise iki ödüle layik görüldü.

Ihlas Haber Ajansi Yilin Alkisi Hakeden Haber Ajansi Ödülü’nü aldi. TGRT Haber ise Yilin Alkisi Hakeden TV Haber Kanali ödülüne layik görüldü.

Ihlas Medya’nin ödüllerine Ihlas Haber Ajansi Ankara Haber Müdürü Beyazit Cebeci aldi. Cebeci konusmasinda bu ödülü sahada çalisan bin 300 muhabirin adina aldigini belirtti.

Programda çesitli ses sanatçilari sahne alarak performanslarini sergiledi ve ödül aldi.
Kaynak: İHA