Gölcük'te Sünnet Söleni
Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Söleni’nde bu yil 101 çocuk sünnet oldu. Renkli görüntülere sahne olan sölende çocuklar eglenceli vakit geçirdi.

Gölcük Belediyesi hizmet binasi önünde toplu fotograf çekimi ile devam eden törene Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, sünnet olacak çocuklar ve aileleri katildi.
Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer ile hatira fotografi çekilen çocuklar, daha sonra Gölcük Belediyesi Çocuk Mehter Takimi esliginde Anitpark’a kadar yürüdü. Ilçe merkezinde vatandaslarin alkislari esliginde Anitpark’ta yürüyen çocuklar daha sonra Sultan Baba Türbesi’ni ziyaret ederek aileleriyle dua etti. Sölen, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayi’nda Kur’an-i Kerim tilaveti, dualarin edilmesi ve semazen gösterileri ile devam etti. Kongre Sarayi’nda ailelerle bir araya gelen Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, çocuklara oyuncak hediye etti.
