Didim'deki Konsere Ilgi Büyük Oldu
Didim Belediyesi tarafindan yapilan Didim Amfi Tiyatro muhtesem bir konsere daha ev sahipligi yapti. Amfi Tiyatro’da sevenleriyle bulusan ünlü sanatçi Ersay Üner Didimlilere unutulmaz bir gece yasatti.

Didim Amfi Tiyatro birbirinden güzel konserlere ev sahipligi yapmaya devam ediyor. Didim Belediyesi tarafindan 2,5 koya yapilan, sanatin ve kültürün merkezi Didim Amfi Tiyatro’da ülkemizin sevilen seslerinden pop müzigi sanatçisi ve söz yazari Ersay Üner konseri gerçeklestirildi.
Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi konserde Ersay Üner en sevilen sarkilarini Didimliler için seslendirdi. Üner, enerjisi ve nesesi ile kendisine hayran birakirken, konserin sonunda Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Ersay Üner’e çiçek takdim etti.
Yüzlerce vatandasin katildigi konserde konusma yapan Baskan Atabay; “Sanatin ve kültürün merkezi Didim Amfi Tiyatro’da gerçeklestirilen Ersay Üner konserine katiliminizdan dolayi herkese tesekkür ederim. Etkinlik ve konserlerimiz ara vermeden devam edecektir” ifadelerini kullandi.
Konsere Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Belediye Baskan Yardimcilari Öznur Gündogdu, Yusuf Deveci, Ibrahim Metin Baser, CHP Didim Ilçe Baskani Nurettin Koçak ve vatandaslar katildi.
