Festival Coskusu Sürüyor

Palandöken Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Batuhan Mumcu ile birlikte bir takim ziyaretlerde bulundu.

Festival Coskusu Sürüyor
Çifte Minareli Medrese’de "Vakif Eserleri Sergisi"nin kurdelasini kesen, ikili, Erzurum Kalesi önüne kurulan standlari gezdi. Erzurum’un yerel lezzetlerini yerinde tadan Vali Mustafa Çiftçi ve Bakan Yardimcisi Batuhan Mumcu, daha sonra Hemsin Pastanesi’nde Mehmet Çalmasur tarafindan hazirlanan "Tatyan Mesk" programina katildi.

Asiklarin programini dinleyen Vali Çiftçi ve Bakan Yardimcisi Mumcu, ardindan tarihi mekanlari gezdi. Ikili, aksam saatlerinde ise Ibrahim Erkal Kültür Merkezi’nde Sinema Sanatçisi Ahmet Yenilmez tarafindan hazirlanan "2. Abdülhamit" tiyatrosunu izledi.
Kaynak: İHA