Jekyll & Hyde Müzikaline Bursa'da Yogun Ilgi

Robert Louis Stevenson’in klasik gerilim romanindan uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, önceki gün Bursa Kültürpark Açikhava’da sanatseverlerle bulustu. Oyuncu kadrosu, etkileyici hikayesi ve benzersiz prodüksiyonuyla ses getiren müzikal, Bursa’da sanatseverlerle bulustu.

Jekyll & Hyde Müzikaline Bursa'da Yogun Ilgi


Kerki Solfej organizasyonu ve Antre Production tarafindan sahnelenen Jekyll & Hyde, yaz sezonuna damga vurmaya devam ediyor. Basrollerini Hayko Cepkin’in hayat verdigi Jekyll ve Hyde müzikalinde kendisine Öznur Serçeler ve Nermin Koçak eslik ediyor. Sanatseverler tarafindan yogun ilgiyle karsilasan Jekyll & Hyde oyunu Bursa Kültürpark Açikhava’da tüm biletleri tüketerek sold out yapti.

Hayko Cepkin, Öznur Serçeler ve Nermin Koçak’in yani sira Fatih Al, Umut Kurt ve Cenk Biyik gibi usta isimlerin yer aldigi müzikalin yapimciligini Melikcan Zaman üstlenirken yönetmenligini Taner Tuncay, genel sanat yönetmenligini Malcolm Keith Kay, yapimciligini Feri Baycu Güler, müzik direktörlügünü Sabri Tulug Tirpan ve koreografisini ise Seda Özgis yapmakta.
Kaynak: İHA