Simav IHH'dan Yetim Programi Ve Çocuk Senligi

Kütahya’nin IHH Simav Temsilciligince Simav Turizm ve Ticaret Panayirinda 6.Geleneksel Çocuk Senligi ve Yetim Programi düzenledi.

Simav IHH'dan Yetim Programi Ve Çocuk Senligi
Simav IHH Temsilciligi tarafindan 6. yetim programi ve çocuk senliginde yetim çocuklar ve ailelerine kaynasma yemegi verildi.

Ayrica yetim çocuklara kirtasiye çeki hediye edildi. Programa Simav Belediye Baskani Fatih Kalay, Simav Ilçe Müftüsü Hasan Serçe, yetim çocuklar ve aileleri katildi.

Programin açilis konusmasini yapan IHH Simav Temsilcisi Mehmet Ersoy, programa katilan tüm davetlilere ve yetim ailelerine tesekkür etti. Konusmasinda IHH Simav Temsilciligi faaliyetleri hakkinda bilgi veren Mehmet Ersoy,” Bu yil 6.’sini düzenledigimiz geleneksel çocuk senligimize katilan ve emegi geçen herkesten Allah razi olsun. Temsilcilik olarak Simav’da 591 yetim sponsorumuz bulunmakla birlikte Simavli 40 kardesimizde proje çerçevesindedir. Simav yardim potansiyelinin genis bir ilçemizdir. IHH açisindan bakildiginda Simav’in önemli bir yere sahip oldugunu, bunun yaninda daha fazla çalisarak dünyanin dört bir yaninda dili, dini ve irki ne olursa olsun tüm insanlik için iyilik ve kardeslik bilincini yaymak istiyoruz” dedi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan programda Simav Belediye Baskani Fatih Kalay yetim çocuklara kirtasiye çeki hediye etti.

Belediye Baskani Fatih Kalay programda yaptigi konusmada, IHH Simav Temsilciliginin projelerini takdir ederek takip ettigini belirterek,” Simav Belediyesi olarak her zaman yetim kardeslerimizin yanindayiz. Kapimiz her zaman onlara açiktir” diye konustu.

Çesitli hediyeler ve ikramlarin ardindan çocuklar lunaparkta gönüllerince eglendi.
Kaynak: İHA