Baskent'te 'Kediye Iskence' Iddiasi

Ankara’nin Sincan ilçesinde bir vatandasin kedisine iskence yaptigi iddia edildi. O anlar, mahalle sakinleri tarafindan kayit altina alindi.

Baskent'te 'Kediye Iskence' Iddiasi


Olay, Ankara’nin Sincan ilçesi Plevne Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Vatandaslarin iddialarina göre apartman sakinlerinden 40 yasindaki bir kadin, evinde bulunan kedisine iskence yapti. O anlar ise vatandaslar tarafindan kaydedildi.

“Bunlar bize emanet, bir sekilde sahip çikmamiz lazim”

Mahalle sakinlerinden Fatih Kiyak, kadinin kediyi sürekli dövdügünü belirterek, “Döven iki numarali dairede bir bayan. Biz de dayanamiyoruz artik. Daha önce birkaç yere sikayet edildi. Bunlar bize emanet, bir sekilde sahip çikmamiz lazim. Buradaki herkes de sikayetçi oldular, buna bir çözüm bulmak istiyoruz” dedi.



“Ekipler gelip alacakti, kadin kaçti”

Vatandaslardan Fatma Kiyak ise, kedinin kadinin elinden kurtarilmasini istedigini ifade ederek, “Artik dayanamiyoruz, çok üzülüyoruz. Bir an önce yetkililerden kedinin bu kadinin elinden kurtarilmasini istiyoruz. Arkadasim videosunu çekti, aksam bana atti. Arkadaslarla beraber bu sabah sikayet ettik. Ekipler gelip alacakti, kadin kaçti” diye konustu.

Kaynak: İHA