Büyüksehirden Yaz Ve Çadir Kampi

Antalya Büyüksehir Belediyesi, okullar açilincaya kadar yeni açtigi Gençlik Kampi ve Egitim Merkezi’nde 10-15 yas arasi çocuk ve gençlere yönelik yaz ve çadir kamplari düzenliyor.

Antalya Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi, Kepez ilçesinde yeni açtigi Gençlik Kampi ve Egitim Merkezi’nde yaz kamplari düzenliyor.10-15 yas arasi çocuk ve gençlere yönelik düzenlenecek olan kamplara öncelikle merkez ilçeler disindaki ilçelerden katilimci aliniyor.

Antalya’da çocuk ve gençleri ekran isigindan, agaç gölgesine tasiyarak; yaparak yasayarak ögrenmelerini saglamak için düzenlenen kamplar, yaz Kamplari ve çadir kamplari olarak iki farkli kamp seklinde düzenleniyor. Ücretsiz düzenlenen kamplarda ekip çalismasi, drama gibi egitimler, seramik, kolaj, resim, dans, müzik gibi atölyeler, havuz etkinlikleri ve geziler düzenleniyor.

Basvurular online

10-15 yas arasi çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen kamplara basvurular https://genclikspor.antalya.bel.tr adresinden online olarak gerçeklestiriliyor. Daha fazla bilgi için 0242 247 11 00 numarali telefondan Gençlik Kampi ve Egitim Merkezi’nden bilgi

alabilecek.
Kaynak: İHA