Antalya'da Koca Vahseti

Antalya’da bir sahis, bosanma asamasinda oldugu 5 yillik esini çalistigi zincir markette biçaklayarak öldürdü. Talihsiz kadinin tartisma sonrasi kaçip marketin deposuna saklandigi ancak kocasinin kapiyi kirdigi ögrenilirken, kayinvalidenin gelinine yaktigi agitlar yürekleri dagladi.

Antalya'da Koca Vahseti
Olay, saat 18.30 sirasinda Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi Selale Caddesi üzerindeki bir zincir market subesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tüp gaz ve petshop üzerine esnaflik yapan M.Y. (32) ile esi 1 çocuk annesi Sümeyye Yavlak (25) arasinda siddetli geçimsizlik basladi.

Sik sik yasanan tartismalara ragmen genç kadin evini ve esini terketmedi. Çift arasinda bu sabah yine tartisma yasandi. M.Y., ögle saatlerinde konusmak için esinin çalistigi zincir market subesine geldi. Iddiaya göre olumsuz cevap alan M.Y. marketten ayrildi. Aksam saatlerinde yeniden markete gelen M.Y., bir kez daha esiyle konusmak istedi. Markete giren sahis, tartistigi esini biçakla kovalamaya basladi.

Büyük korku yasayan iki kadin market çalisani hemen durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edildi. Esini saklandigi depoda bulan M.Y., kapiyi kirdiktan sonra genç kadini defalarca biçakladi. Zanli elinde biçakla kaçarken, adrese gelen saglik ekipleri yaptigi kontrolde 1 çocuk annesi kadinin hayatini kaybettigini belirledi. Savcilik ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan genç kadinin cenazesi Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Polis, kaçan cinayet zanlisini yakalamak için çalisma baslatti.

"Feryat etti"

Öte yandan aci haberi alarak olay yerine gelen Sümeyyye Yavlak’in kayinvalidesi Emel Yavlak, “Kuzum kuzum ölmeye mi geldin. Yavruma ben ne diyecegim. Yavrum yavrum. Niye geldim kuzum buraya niye geldin. Aman Ya Rabbim saka deyin ne olur, rüya deyin. Kuzum kuzum ciger parem” diye feryat etti.

Sümeyye Yavlak’in cenazesini görmek isteyen ablayi ise yakinlari güçlükle sakinlestirdi.
Kaynak: İHA