Denize Gidemeyince,Sisme Havuzda Serinlediler

Aydin’in Efeler ilçesinde yasayan 5 çocuk annesi Arzu Özen, sicaklardan bunalan çocuklari için alternatif bir çözüm gelistirdi. Evinin önüne koydugu sisme havuz ile çocuklarinin serinlemesini saglayan anne “Aydin çok sicak bir memleket, bizim de havuza ya da denize gidecek durumumuz olmadigi için böyle bir çözüm buldum” dedi.

Denize Gidemeyince,Sisme Havuzda Serinlediler


Türkiye’nin en sicak illerinden olan Aydin’da sicaktan bunalan vatandaslar serinlemek için farkli yöntemler bulmaya çalisirken, Efeler ilçesi Ilicabasi Mahallesi’nde yasayan Arzu Özen, çocuklari için alternatif çözüm buldu. Evinin önündeki kaldirimi çitle çevirerek güvenlik önlemi alan anne Özen, koydugu sisme havuz ile çocuklarinin serinlemesini sagladi. Plastik havuz sisirip, içini su dolduran anne, çocuklarinin serinlemesi için oyun alani olusturdu.

Çocuklarini serinletmek için çözüm bulmaya çalistigini ifade eden anne Özen; “Maalesef çocuklarimi denize veya havuza götürecek durumumuz yok. Sicak Aydin günlerinde de bir alternatif bulmak istedim. Bu sisme havuzu su ile doldurup çocuklarimin hem eglenmesini hem de serinlemesini sagladim” dedi.

Kaynak: İHA