Agri'da Silolar Sehir Disina Tasiniyor

AK Parti Agri Milletvekili Ruken Kilerci, kentteki silolarin sehir disina tasinmasi için çalismalarin basladigini bildirdi.

Agri'da Silolar Sehir Disina Tasiniyor


AK Parti Agri Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Agri Il Baskani Orhan Güngör, AK Parti Agri Merkez Ilçe Baskani Ömer Tahtali ve AK Parti Agri Il Teskilati ile birlikte Agri Çalisan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerin sorularini yanitlayan Kilerci, kentte yasanan sorun ve sikintilara iliskin degerlendirmelerde bulundu. Kilerci, kentin kalkinmasina ve istihdama katki saglayacak yeni yatirimlarin gelmesi için çaba sarf ettiklerini belirterek, “Yapimi devam eden projelerimiz var. Bunlarin yaninda yeni yatirimlar için de girisimlerimiz sürüyor.” dedi.

Hasat mevsimi ile birlikte Toprak Mahsulleri Ofisindeki yetersizlikten kaynakli çiftçilerin yasadigi soruna da deginen Kilerci, “Çiftçilerimizin magdur olmamasi için gerekli tedbirleri aliyoruz. Ayrica hububat yüklü araçlar nedeniyle sehir içinde yasanan trafik sorununu da çözmek için silolarin sehir disina tasinmasi için çalismalar baslattik. Bu konuda ilgili kurumlarla görüsmelerimiz devam ediyor.” diye konustu.

Kilerci, ziyaretin sonunda Agri Çalisan Gazeteciler Cemiyeti Baskani Ahmet Genç’e tesekkür ederek, basin mensuplarinin sorunlarini yakindan takip ettiklerini ve çözümü için ellerinden geleni yapacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA