Muratpasali Çocuklar Sanatla Iç Içe

Muratpasa Belediyesi’nin çocuklari yaz tatilinde müzik, tiyatro, resim ve seramik sanatlariyla tanistiran yaz kurslari 5 sanat merkezinde devam ediyor.

Muratpasali Çocuklar Sanatla Iç Içe
Muratpasa Belediyesi’nin çocuklari bilgisayar basindan kaldiran, cep telefonlarini bir kenara biraktiran Doga Kampi’nin yani sira onlarin yaz tatilinde gelisimlerini destekleyecek yaz kurslari da devam ediyor. Kurslar bu dönem, Degirmenönü Kültür Merkezi, Sirinyali, Perge, Meltem ve Çaglayan sanat merkezlerinde açildi. Gitar, baglama, keman, halk danslari, salon danslari, drama, uygulamali tiyatro, darbuka, solfej, resim, tas boyama, seramik ve heykel branslarinda açilan kurslara 982 ögrenci devam ediyor.

Belediye Baskani Ümit Uysal’in öncülügünde kültür merkezine dönüstürülen Degirmenönü’de, Itri’nin Asik Veysel’in, Levent Kirca’nin, Fikret Otyam’in isimlerini tasiyan salonlarda çocuklar bir yandan gitar, diger yanda keman baska bir noktasinda ise drama kurslarina katiliyor.
Kaynak: İHA