Gezici Kütüphane Araci Bin Çocukla Bulustu

Tepebasi Belediyesinin, kirsal mahalledeki çocuklarin yaz tatilini verimli geçirebilmeleri için hazirladigi Gezici Kütüphane ve Eglence Araci, kirsal mahalle sakini bin çocuk ile bulustu.

Gezici Kütüphane Araci Bin Çocukla Bulustu
Tepebasi Belediyesi, çocuklarin kültürel ve sanatsal etkinliklerle içi içe olmalari için çesitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Yil boyunca çocuklar için çesitli etkinlikler düzenleyen Tepebasi Belediyesi, yaz tatilinde de çocuklari Gezici Kütüphane ve Eglence Araci ile bulusturdu. Özellikle kirsal mahalledeki çocuklarin eglenerek ögrenmeleri ve yaz tatilini verimli geçirebilmeleri için hazirlanan araç görevini tamamladi. Her yas grubuna uygun kitaplari, oyun aktivitelerini ve egitici filmleri yaklasik bin çocuklarla bulusturan araç, ortalama bin kilometre yol yapti.

Yaz tatilini eglenerek geçirdiler

Her gün farkli kirsal mahallelerde uzman egitmenler ve Tepebasi Rekreasyon ekibi tarafindan çocuklara gelisimlerini destekleyecek çesitli etkinlikler yaptirilarak yaz tatilini verimli geçirmeleri amaçlanarak hazirlanan araç, Boyacioglu, Turgutlar, Karagözler, Behçetiye, Çalkara, Emirceoglu, Hekimdag, Atalantekke, Yarimca, Tandir, Bozdag, Tekeciler, Sulukaraagaç, Avlamis, Keskin, Yukari Sögütönü, Uludere, Gökçedere, Hasanbey, Muttalip, Yeni Akçayir, Çukurhisar, Satilmisoglu, Kizilcaören ve Gündüzler olmak üzere 25 mahalleye giderek çocuklara hizmet verdi. Çocuklar, yapilan etkinlikleri çok begendiklerini ve eglendiklerini belirterek Tepebasi Belediyesi’ne tesekkür etti.
Kaynak: İHA