Çorlu'da Tekel Bayi Esnafina Saldiran Zanlilar Tutuklandi

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde tekel bayisinden alisveris yapip para ödemedikleri gerekçesiyle karsi çikan esnaflara, silahla ates açip darp eden ve içki sisesi firlatan iki saldirgan tutuklandi.

Çorlu'da Tekel Bayi Esnafina Saldiran Zanlilar Tutuklandi


Olay, Pazartesi sabaha karsi Seyhsinan Mahallesi Atatürk Bulvari üzerinde bulunan büfede meydana geldi. Iddiaya göre, markete gelen 3 sahis, poset dolusu alisveris yapti. Ödeme yapilmadigi gerekçesiyle is yeri esnafi ile müsteri arasinda tartisma yasandi. Sinirlenen sahislardan K.P. esnaf O.G.’ye silahla ates etti. Atilan sise ve kutular nedeniyle kulagindan yaralanan büfe sahibi O.G. hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. O.G.’nin yaninda bulunan 1 kisi de T.A.’nin tekme ve yumruklu saldirisina ugrayarak darp edildi.

Öte yandan yaralanan O.G. için ambulansi arayan komsu esnaf A.D.’nin kafasina T.A. tarafindan içki sisesi vuruldu. Basinda içki sisesi kirilmasi sonucu yaralanan A.D., Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. A.D.’nin basina dikis atilarak tedavisi yapildi.

Kovalamaca sonrasi çati katinda yakalandilar

Olayin ardindan K.P. ve T.A.’nin oturdugu ikamete polis tarafindan baskin düzenlendi.

Binanin çati katina kadar süren kovalamaca 2 süphelinin yakalanmasiyla son buldu. Ifadelerinin ardindan mahkemeye çikarilan K.P. ve T.A. tutuklanarak cezaevine konuldu.
Kaynak: İHA