Sorfest Yogun Katilimla Sona Erdi

Sorgun Belediyesi tarafindan bu sene ikincisi düzenlenen Sorgun Yaz Festivali (SorFest) halk konserleri tamamlandi. Coskulu bir katilimla sona eren festivalde vatandaslar gönüllerince eglendi.

Sorfest Yogun Katilimla Sona Erdi
Vatandaslarin oldukça yogun ilgi gösterdigi Sorgun Yaz Festivali’nde üç gün boyunca sanatçilar sahne alarak katilimcilara unutulmaz bir hafta sonu yasatti.

Sakir Efendi Sehir Meydaninda düzenlenen halk konserlerinin ilk gününde Derya Ulug ve Arif Sahin sahne alirken, ikinci gününde Ilkay Selçuk ve Keja, Semicenk, üçüncü gününde ise Esra Sahbaz, Murat Balaban, Ali Kinik ve Sefo sahne aldi.

Konserler sonrasinda sanatçilara tesekkür plaketleri takdim eden Sorgun Belediye Baskani Mustafa Erkut Ekinci, bölgenin en büyük festivallerinden biri olan Sorgun Yaz Festivali’ne katilimdan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Sanatçilara ve Sorgun’a gelen vatandaslara tesekkür eden Belediye Baskani Ekinci, sosyal belediyecilik anlayisi ile 4 yildir Sorgun halkina hizmet etme gayreti içerisinde oldugunu belirtti.

Sorgun için çalismaya devam edecegiz

Sorgun halki için çalismaya hiç bikmadan devam edeceklerini de söyleyen Baskan Ekinci, “Konserlerimiz eglendirirken sehir disindan gelen misafirlerimizde Sorgun’un ekonomisini canlandirdi. Gençler memnun, esnafimiz memnun, anne-babalar çocuklarinin sosyal faaliyetlerde bulunmasindan dolayi mutlu. Bize de onlarin mutlulugu ile mutlu olmak düsüyor. Sorgun, sizin desteginiz, bizim gayretimizle gelisecek. Biz Sorgun için çalismaktan vazgeçmeyecegiz. Bizi yalniz birakmayan tüm hemserilerimize tesekkür ediyoruz.” dedi.

Sorgun esnafina büyük destek

Bu sene ikincisi düzenlenen festival Sorgun esnafina da ekonomik yönden büyük destek oldu. Yozgat ve çevresinden gelen vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi konserlerin öncesi ve sonrasinda ilçedeki isyerleri tiklim tiklim dolarken esnafta satis yapabilmenin mutlulugunu yasadi.
Kaynak: İHA