ANTGIAD 33 Yasinda

Antalya’da ilk kurulan is insanlari dernegi olan Antalya Genç Is Insanlari Dernegi (ANTGIAD), 33’üncü kurulus yil dönümünü kutluyor.

ANTGIAD 33 Yasinda
Antalya Genç Is Insanlari Dernegi’nin kurulus yil dönümü etkinlikleri, Cumhuriyet Meydani’nda Yönetim Kurulu ve üyelerin katilimiyla Atatürk Aniti’na çelenk sunumu töreni ile basladi.

Törenin ardindan açiklama yapan ANTGIAD Baskani Osman Sert, dernegin Antalya’nin çok önemli bir degeri oldugunu ifade ederek, “Bugün bizim için çok özel bir gün. Cumhuriyetimizin 100’üncü yilinda dernegimizin 33’üncü yilini geride birakmanin hakli gururunu yasiyoruz. 33 yil önce 11 kurucumuz tarafindan kurulan dernegimiz bugün 170’e yakin üyesiyle Antalya’ya, ülkemize, ekonomiye ve sosyal hayata katki sunan üyelerimizden olusmaktadir” dedi.



“Antalya’nin ilk is insanlari dernegi”

ANTGIAD’in Antalya’da kurulan ilk is insanlari dernegi olarak önemli bir misyona da sahip oldugunu ifade eden Baskan Osman Sert, “Dernegimiz kurulusuyla kentte öncü olmustur. Bu öncülük bize geçmisten gelen önemli bir güç vermektedir. Bizler genç is insanlari olarak bu ülkenin ve bu kentin gelecegi oldugumuzu biliyoruz” ifadelerini kullandi.

“Ulu Önder’in gösterdigi yolda yürümeye devam edecegiz”

ANTGIAD Baskani Osman Sert, konusmasini su sözlerle tamamladi:

“Dernegimizin kurulusundan bugüne kadar görev alan kurucularimiz, geçmis dönem baskanlarimiz, yönetim kurullarimiz, kurullarimizda görev yapmis yöneticilerimiz ve tüm üyelerimize sonsuz tesekkür ediyorum. ANTGIAD bugünlere arkasinda çok büyük bir güç ve destekle geldi. Bizler bir bayrak yarisçisiyiz. Aldigimiz bayragi daha yüksek bir çitaya çikararak bizden sonra geleceklere birakacagiz. ANTGIAD olarak gençlerimiz, kentimiz ve ülkemiz için çalisip üretecegiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vatanin bütün ümidi ve gelecegi size, genç nesillerin anlayis ve enerjisine baglanmistir’ sözü her zaman aklimizdadir. Atamizin bize emanet ettigi vatanin ümidi ve gelecegi olmaktan gururlu ve mutluyuz. Ulu Önder’in gösterdigi yolda ANTGIAD olarak yürümeye devam edecegiz.

Bayragini tasimaktan onur duydugumuz Antalya Genç Is Insanlari Dernegi’mizin 33’üncü kurulus yil dönümü kutlu olsun.”
Kaynak: İHA