Erbakan Balikesir'de

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Balikesir’in Dursunbey ilçesini ziyaret etti. Vatandaslarla sohbet eden Erbakan, esnaf ziyaretleri yapti.

Erbakan Balikesir'de


Erbakan, Dursunbey ilçesine gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ilçede kurulan panayirda vatandaslarla bir araya gelen Erbakan, gazetecilere yaptigi açiklamada, Dursunbey’in yillar boyunca Milli Görüs’e hep sahip çiktigini söyledi.

Erbakan, Dursunbey’in geçmiste kendilerine en yüksek oranda oy vererek destek oldugunu hatirlatarak söyle konustu:

"Dursunbey inançli, mütedeyyin, insanlarimizin bulundugu bir ilçemizdir. Bu sebeple Yeniden Refah Partimize ve bizlere de ilgi ve teveccüh gösteriliyor. Bu vesile ile kendilerine tesekkür ediyoruz. Hem Dursunbey hem Balikesir bölgesi aklimiza Kuvayi Milliye’yi getiriyor. Kurtulus savasimizdaki destanligi ve kahramanligi getiriyor. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin. Bu bölge insani bütün yokluklara ve zorluklara ragmen ülkesini, milletini, vatanini Kurtulus Savasi’nda ülkeyi korumus, mücadeleyi ortaya koymus, destanlar yazmis bu vatanin torunlari olan Dursunbeylilerle, Balikesirlilerle birlikte olmaktan dolayi büyük bahtiyarlik duyuyoruz."

Erbakan, konusmasinin ardindan partisince düzenlenen konferansa katildi.

Kaynak: İHA