CHP Didim Ilçe Kongresi Gerçeklestirildi

CHP Didim Ilçe Kongresinde iki listenin yaristigi seçimde oy kullanan 305 delegeden 184 delegenin oyunu alan Ahmet Yilmaz, CHP’nin Didim’deki yeni ilçe baskani oldu.

CHP Didim Ilçe Kongresi Gerçeklestirildi


Belediye dügün salonunda yapilan CHP Didim ilçe kongresine CHP Aydin Milletvekilleri Hüseyin Yildiz, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz, CHP Il Baskani Hikmet Saatçi, Didim Belediye Baskani A. Deniz Atabay, CHP Didim Ilçe Baskani Nurettin Koçak, CHP’li belediye meclis üyeler, Il ve ilçe yöneticileri, delegeler ve partililer katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan divan seçimi yapildi. Kongrenin divan baskanligina CHP Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz gerçeklestirdi.

Didim Belediye Baskani A. Deniz Atabay konusmasinda her iki adaya da basarilar dileyerek baslarken “Kongrelerimiz yaptiktan sonra sahaya çikarak demokrasi mücadelesi içerisinde mücadelemizi sürdürecegiz. Kim seçilirse seçilsin kazanan demokrasi ve partimiz olacaktir.” diye konustu.



Konusmalarin ardindan seçimlere geçildi. Seçimlerde 323 delegeden 305 delege sandiga gelerek oy kullandi. 305 delegeden Sari liste adayi Dilaver Demir 121 oy alirken 184 oy alan mavi liste adayi Ahmet Yilmaz yeni ilçe baskani olarak seçildi.

Seçimi kazanan Yilmaz tebrikleri kabul ederken, iki baskan adayi birlikte partilileri selamladi. Mevcut Ilçe Baskani Nurettin Koçak, seçimi kazanan Ahmet Yilmaz ve diger aday Dilaver Demir, yönetimleriyle birlikte basina poz verdi.
Kaynak: İHA