Bitlis Emniyet Müdürü Sekeroglu Görevine Basladi

Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Bitlis Emniyet Müdürü olarak atanan Ortaç Sekeroglu göreve basladi.

Bitlis Emniyet Müdürü Sekeroglu Görevine Basladi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla yayimlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi’yle Kirsehir PMYO’dan Bitlis Il Emniyet Müdürlügü görevine atanan Ortaç Sekeroglu göreve basladi.

Emniyet Müdürü Ortaç Sekeroglu için emniyet müdürlügü önünde bir karsilama töreni düzenlendi.

Emniyet müdürlügü personelince çiçekle karsilanan Ortaç Sekeroglu, daha sonra karsilama mangasini selamladi. Emniyet Müdürlügü girisinde müdür yardimcilari ve sube müdürleriyle selamlasarak tokalasan Sekeroglu, müdür yardimcilari ile birlikte makamina geçti.

Bitlis Il Emniyet Müdürü Ortaç Sekeroglu Kimdir?

1992 yilinda Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Komiser Yardimcisi olarak göreve baslamis, Emniyet Genel Müdürlügü Merkez ve Tasra Teskilatinda farkli birimlerde görev yapmistir. Gazi Üniversitesi Iktisadi Idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans yapmistir. Evli ve 3 çocuk babasidir. Kirsehir PMYO Müdürü olarak görev yapmakta iken 2 Agustos 2023 tarihli Cumhurbaskanligi Kararnamesi ile Bitlis Il Emniyet Müdürü olarak ilimize atandi.
Kaynak: İHA