Manisali Sehide Hüzünlü Veda
Irak’in kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 21 Temmuz’da yaralanarak, GATA’da tedavi altina alinan Manisali Piyade Uzman Çavus Ege Süleyman Görece (25) dün aksam saatlerinde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak sehit düstü. Sehit Görece, memleketi Manisa’nin Saruhanli ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle ebediyete ugurlandi.

Sehidin naasi Ankara’dan uçakla Akhisar’a, oradan da bayraklarla donatilan Saruhanli’nin Çullugörece Mahalle meydanina getirildi.
Tedavisi boyunca GATA’da evlatlarinin yanindan ayrilmayan anne Nilüfer ve baba Sefer Görece ile kardesleri Yesim Seyhan ve Mehmet Görece cenaze töreninde güçlükle ayakta dururken, sehidin babaannesi ve anneannesinin gözyaslari yürekleri dagladi.
Cenaze törenine Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakan Yardimcisi Refik Tuzcuoglu, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, CHP Manisa milletvekilleri Bekir Basevirgen, Vehbi Bakirlioglu, Manisa Il Jandarma Komutani Tuggeneral Zafer Tombul, Bornova 57. Topçu Tugay Komutani Tuggeneral Halil Ünver, AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli, askeri erkan, daire müdürleri, dost ve akrabalari ile çok sayida vatandas katildi.
Manisa Il Müftüsü Sükrü Kabukçu, sehit için helallik aldiktan sonra cenaze namazini kildirdi. Kilinan cenaze namazinin ardindan sehidin naasi askerlerin omuzlarinda götürüldügü Çullugörece Mezarligi’nda topraga verildi.
