Kargo Kutularindan Uyusturucu Çikti

Hatay’da polis ekipleri tarafindan narkotik köpegi kullanilarak gerçeklestirilen operasyonda; 19 bin 313 adet extacy, 10 bin 437 adet sentetik ecza, 346 adet toz ve sivi halde tüp kapsül ele geçirildi.

Kargo Kutularindan Uyusturucu Çikti
Hatay’da polis ekipleri uyusturucuya geçit vermemek için çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Hatay Emniyet Müdürlügü görevlilerince uyusturucu imal ve ticaretine yönelik yapilan çalismalar kapsaminda narkotik köpeginin katilimiyla Antakya ilçesi Alaaddin Mahallesi’nde 1 ikamete operasyon düzenlendi.

Ikamette yapilan aramada ve sahsin göndermeye çalistigi kargo kutusunda; 19 bin 313 adet extacy, 10 bin 437 adet sentetik ecza, 346 adet toz ve sivi halde tüp kapsül ve 1 adet ruhsatsiz av tüfegi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak sahis yakalanarak gözaltina alindi. Sahsa, TCK 188. maddeden islem yapildi.
Kaynak: İHA