Lapseki Belediyesi Asure Gelenegi Devam Ediyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediyesi tarafindan Çinaralti meydaninda ve Belediye Hizmet Binasi önünde asure ikraminda bulunuldu.

Lapseki Belediyesi Asure Gelenegi Devam Ediyor
Muharrem ayi dolayisiyla Lapseki Belediyesi tarafindan her yil geleneksel olarak düzenlenen, Asure Ikram Etkinligi Ögle namazi sonrasinda Çinaralti meydaninda ve Lapseki Belediyesi Hizmet Binasi önünde gerçeklestirildi.

Belediye Baskani Eyüp Yilmaz Çinaralti Meydaninda ve Lapseki Belediyesi Hizmet Binasi önünde Ögle namazi sonrasi vatandaslara asure ikramin da bulunarak Muharrem ayini tebrik etti.

Çinaralti Meydaninda Muharrem Ayi duasi yapmasiyla baslayan etkinlige, Belediye Baskani Eyüp Yilmaz ve esi Hacer Yilmaz, Ak Parti ilçe Baskani Namik Ergin, MHP Ilçe Baskani Hüseyin Dogan, AK Parti Il Genel Meclis Üyesi Hasan Engin, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kafadar, Belediye Baskan Yardimcilari Aynur Bozkurt, Necdet Çelik, daire amirleri ve vatandaslar katildi.

Vatandaslara asure dagitan Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, "Muharrem ayi nedeniyle her yil oldugu gibi bu yil da asure dagitimi gerçeklestirdik. 5 bin kisilik olarak hazirladigimiz asurelerimizi ilçemizde belediyemiz önünde ve Çinaralti meydaninda vatandaslarimiza ikram ettik. Insallah asurenin zenginligi, ülkemizin tadi ve bereketi olsun. Muharrem ayinin ve asure gününün ümmete birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesini rabbimden diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA