Kösk Cem Evi'nde Asure Etkinligi

Aydin’in Kösk ilçesinde Alevi Kültür Dernekleri Kösk Subesi tarafindan Muharrem Ayi nedeniyle asure etkinligi düzenlendi.

Kösk Cem Evi'nde Asure Etkinligi


Muharrem Ayi nedeniyle düzenlenen asure etkinligine AK Parti Aydin Milletvekili Ömer Özmen, Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, MHP Aydin Il Baskani Haluk Alicik, AK Parti Kösk Ilçe Baskani Halil Mollaoglu, Belediye Meclis Üyeleri, vatandaslar, dernek üyeleri ve davetliler katildi.



“Hayirlarinin ve oruçlarinin kabul olmasini diliyoruz”

Kösk Cem Evi’nde Alevi Kültür Dernekleri Baskani Yasin Koçak ve dernek üyelerini ziyaret ederek oruçlarini tebrik eden ve Allah katinda kabul görmesini dileyen Baskan Nuri Güler: “Cem Evi, Kösk’ümüzün uzun zamandan beri hizmet veren bir kurumu. Her ziyaretimizde arkadaslarimiz bizleri gayet güzel sekilde agirlayarak hossohbet ve iyi bir evsahipligi örnegi sergiliyorlar. O bakimdan kendilerine mütesekkiriz. Bugün de asure ayi münasebetiyle davetlerine icabet ettik. O güzel ve lezzetli asurelerinden tattik, hossohbetleri ile mutlu olduk. Kendilerine çok tesekkür ediyor, hayirlarinin ve oruçlarinin kabul olmasini diliyoruz” dedi.



“Allah agzimizin tadini bozmasin”

AK Parti Aydin Milletvekili Ömer Özmen, ev sahipliklerinden dolayi Kösk Alevi Kültür Dernekleri Baskani Yasin Koçak ve dernek üyelerine tesekkür ederek: “Muharrem Ayi münasebetiyle Cem Evi’mizin kiymetli Baskani Yasin Koçak kardesimizi ve çok degerli üyelerini ziyaret ettik. Nazik davetlerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Allah kabul etsin. Allah agzimizin tadini bozmasin diyor ve emegi geçenlere tesekkür ediyoruz” dedi.



“Bizleri onurlandiran konuklarimiza çok tesekkür ediyorum”

Kösk Alevi Kültür Dernekleri Baskani Yasin Koçak da ziyaretlerinden dolayi konularina tesekkür ederek: “Her yil 12 gün Kerbela Sehitleri için oruç tutuyoruz. Oruç sonunda hem kurbanlarimizi hem de asuremizi paylasiyoruz. Bugün de davetimize katilim göstererek bizleri onurlandiran konuklarimiza çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA