Asure Etkinliginde Bir Araya Geldiler

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde bulunan Dokap Mevlâna Cami Yaptirma Dernegi tarafindan Muharrem ayi nedeniyle cami önünde asure etkinligi düzenlendi.

Asure Etkinliginde Bir Araya Geldiler


Dokap Mevlâna Camii önünde düzenlenen etkinlige; Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Samet Tonga, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Bas, CHP Ilçe Baskani Fahri Diler, IYI Parti Ilçe Baskani Sebahattin Durmusoglu, AK Parti Saltukova Belde Baskani Mehmet Çelebi, Muhtarlar Dernegi Baskani Süleyman Baysal, Emekliler Dernegi Sube Baskani Nizamettin Eyidogan, mahalle muhtarlari ve çok sayida vatandas katildi.

Etkinlik öncesi cami önünde Kur’an-i Kerim tilaveti, ilahiler ve kasideler seslendirildi. Dokap Mevlâna Cami Yaptirma Dernegi Baskani Naim Eren burada yaptigi konusmasinda etkinlige katilan herkese tesekkür ederek, caminin bu zamana kadar gelisini, yapilan yardimlari aktardi. Ayrica maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayirseverlere de tesekkür etti.

Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci ise caminin Dokap ve Nadir mevkiine yakistigini, katkida bulunanlara ve dernek yönetimine tesekkür etti. Program, yapilan dualarin ardindan davetlilere yemek ile asure ikramiyla sona erdi.
Kaynak: İHA