Oto Galericiler Sitesi Asfaltlandi

Kocasinan Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi’nin girisinde bulunan ve Kocasinan Bulvari’nin yanindaki katilim yolun altyapi ve asfalt çalismalarini tamamlayip, vatandaslarin hizmetine sundu. Asfalt çalismalarini yerinde inceleyen ve asfalt finiserine binerek asfalt serimi gerçeklestiren Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’in her bir kösesinde kesintisiz hizmet ürettiklerini ve çalismanin olmadigi yer kalmayacagini söyledi.

Oto Galericiler Sitesi Asfaltlandi
Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiplerin Oto Galericiler Sitesi’ndeki yenileme çalismalarini takip eden Baskan Çolakbayrakdar, vatandas ve isçilerle sohbet etti. Onlara baklava ikram eden Baskan Çolakbayrakdar, asfalt finiserine binerek, asfalt serimi gerçeklestirdi. Ilçe genelinde yapilan yol çalismalarinin yogun bir tempoda devam ettigini ve daha konforlu sekilde vatandasin hizmetine sunduklarini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar; “Oto Galericiler Sitesi’ndeyiz. Esnafin ve vatandaslarin yogun bir sekilde kullanmis olduklari yolu, yenileyerek trafige açiyoruz. Kocasinan’in gerek merkezinde gerekse kirsalinda yol yenileme ve yeni yol çalismalari yogun bir sekilde devam ediyor. Kocasinan Belediyesi olarak esnafimizin daima yanindayiz. Buradaki esnaflarimizin hayatlarini daha da kolaylastirmak noktasinda elimizden gelen ne varsa her daim yapmaya haziriz. Kocasinan, yogunca esnafin bulundugu bir bölgedir. Bir tarafta mobilyacilar, diger tarafta ise eski ve yeni sanayi sitesi ile oto galericiler sitesi oldugu için her zaman esnafimizla iç içeyiz. Esnaflarimizin isteklerini karsilama noktasinda her daim onlarin hizmetindeyiz. Daha konforlu Kocasinan ve daha güzel yarinlar için durmadan, yorulmak bilmeden çalismaya, üretmeye ve yenilikler getirmeye devam edecegiz. Bu vesileyle yaptigimiz çalismanin bölge sakinlerine hayirli olmasini diler, yapilan yolun kazasiz belasiz saglikla kullanilmasini diliyorum. Hedeflerimiz istikametinde yapilmasini öncelediklerimizin her birinde çalismalarimiz devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

Yapilan asfaltlama çalismalarindan dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a dua eden esnaf ve vatandaslar ise “Yaptiginiz çalismalari görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Sizlere bu konuda çok minnettariz” dedi.

Kaynak: İHA