Büyüksehir Gördes'e Deger Katti

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügünce yürütülen prestij cadde çalismalarinda, Gördes ilçe merkezindeki Fatih ve Sehit Jandarma Astsubay Üstçavus Özgür Artunç bulvarlarindaki düzenlemeler de tamamlandi. Altyapisiyla, asfaltiyla, yol çizgileriyle ve aydinlatmalariyla Gördes’e bambaska bir görünüm kazandiran prestij caddeler, Gördesli vatandaslarin da begenisini topladi.

Büyüksehir Gördes'e Deger Katti
Il genelinde prestij cadde projeleriyle yasam alanlarina bambaska bir hava kazandiran Manisa Büyüksehir Belediyesi, Gördes ilçe merkezinde Fatih ve Sehit Jandarma Astsubay Üstçavus Özgür Artunç bulvarlarinda sürdürdügü prestij cadde düzenlemelerini de tamamladi. MASKI Genel Müdürlügü tarafindan altyapi çalismalarinin yapilmasiyla baslayan süreçte, daha sonra Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekiplerince kaldirim ve bordür düzenleme çalismasi yapildi. Ardindan Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekipleri sicak asfalt çalismasi yapti. 118 adet LED aydinlatmasiyla süslenen bulvarlar, Ulasim Dairesi Baskanligi ekiplerinin yol çizgi çalismalariyla Gördesli vatandaslarin hizmetine açildi.

Yapilan çalismalarin Gördes’e hayirli olmasini dileyen Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, “Ilimiz genelinde prestij cadde düzenleme çalismalarimizla merkez ve ilçelerimize deger katiyoruz. Gördes ilçemiz, Fatih ve Sehit Jandarma Astsubay Üstçavus Özgür Artunç bulvarlarindaki prestij cadde çalismalarimizi da tamamladik. Gecesi ayri gündüzü ayri güzellige kavusan caddelerimizin Gördes’imize hayirli olmasini diliyor, kazasiz belasiz kullanilmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA