Asar Deresi Üzerindeki Köprüler Trafige Kapatildi

DÜZCE – Düzce’nin merkezinden geçen Asar Deresi’nde asiri yagislar nedeniyle sel tehlikesine karsi köprü geçisleri trafige kapandi, yol kenarlarindaki araçlar da kaldirildi.

Asar Deresi Üzerindeki Köprüler Trafige Kapatildi
Düzce’yi etkisi altina alan siddetli yagis dere yataklarinda taskinlara neden oluyor. Bu yüzden Düzce’nin merkezinden geçen Asar Deresi de asiri yagislar sebebiyle taskin tehlikesi yasiyor. Emniyet ekipleri Asar Deresi çevresinde güvenlik önlemleri alirken, bazi vatandaslar da cep telefonu kamerasi ile çekim yapti.

Polis ekipleri bekleme yapilmamasi ve alanin bosaltilmasi için sik sik megafon ile uyari yaptilar.

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ve Il Genel Meclis Baskani Fazli Koç, Asar Deresi üzerinde çalismalari yerinde incelediler. Milletvekili Öztürk, can kaybinin olmadigini belirterek, “Il Genel Meclis Baskanimizla sahadayiz. Kendisi dün aksam da sahadaydi. Beklenen bir yagisti önlemlerimizi almistik. Ekipler geceden beri sahadalar, kiralama yapilarak da araç temin edildi. Yigilca’ya sadece yagan yagmur miktari 150 kilogrami geçti. Yagislar dere yataklarinin üst seviyesine ulasti. Çok sükür can kaybimiz yok, ciddi anlamda mal kaybimiz da yok. Tarim arazilerinde sikintilar var. Arkadaslar sahadalar biz de sahadayiz” dedi.

Kaynak: İHA