Sicaklik En Çok Atomculara Yariyor

Gaziantep’te sicaklarin etkisinden kurtulmak ve ferahlamak isteyen vatandaslar kendini atomcuya atti.

Sicaklik En Çok Atomculara Yariyor
Gaziantep’te son yillarin en sicak günleri yasanirken sicaktan bunalan vatandaslar soguk içeceklere yöneldi. Yaygin olarak tüketilen, meyvelerin karisimindan hazirlanan kokteyller, saglikli meyve suyu olarak da biliniyor. Gaziantepli atomcularin mevsimlik meyvelerden, limonata, portakal suyu, greyfurt ve nar karisimindan hazirladiklari özel karisimli içecekler vatandaslar tarafindan yogun ilgi görüyor.

“En çok tercih edilen içecek macera”

Yaz aylarinda en çok tüketilen içecegin macera oldugunu söyleyen Muhammet Hamido, “Burada dogal meyve sulari ve atom çesitleri yapiyoruz. 50 çesit meyve suyu çesidimiz var. Yazin en çok giden meyveler portakal limon karisik ve sade limonlu içecegimiz var en çok tercih edilen içeceklerden biri de macera içecegimiz. Bütün meyvelerin sularini içerisinde barindirir” dedi.

Vatandaslarin yogun talebine karsilik yeni karisimlar çikararak yaz sicaklarinin daha ferah geçmesini sagladiklarini belirten Hamido, “Yazin en çok giden portakal suyu, limonata ve macera içecegimiz ragbet görüyor. Bizde bu yogun talebe karsilik özel karisim çikarttik. Sicak havada vatandaslarin daha ferah bir gün geçirmesi için muzlu sütlü, portakalli olacak sekilde ayarladik. Yazin ferahlatici içecekler, kisin ise atom vererek insanlarin sagligini koruyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA