Mary Jane, Kdz. Eregli'yi Costurdu

Zonguldak’in Eregli ilçesinde bu yil 23. düzenlenen Uluslararasi Sevgi, Baris, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Mary Jane on binlere unutulmaz bir gece yasatti.

Mary Jane, Kdz. Eregli'yi Costurdu
Kdz. Eregli Belediyesi tarafindan bu yil 23. kez düzenlenen Uluslararasi Sevgi, Baris, Dostluk ve Kültür Festivali ünlü sanatçilari agirliyor. Kültür ve sanat etkinlikleriyle büyük ilgi gören festivalde Mary Jane sahne aldi. Yurtdisindan, Türkiye’nin degisik illerinden ve Zonguldak’tan Kdz. Eregli’ye akin eden on binlerce vatandas adeta müzige doydu. Genç sanatçilar Kdz. Eregli’de muhtesem bir gece yasatti.

Mary Jane Müzik Grubu üyeleri Begüm Yigit, Arda Atilgan, Ilker Ince ve Ömer Yigit festivalde sahne aldi. Marj Jane üyeleri yaklasik 2 saat sahne performansi sergiledi. Konserde konusan Kdz. Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik, "Grubun müzik kabiliyetiyle onlari burada görmek bizim için büyük bir seref olacakti. Hosgeldiniz Mary Jane grubu" diyerek sanatçilari selamladi. Baskan Posbiyik, on binlerle birlikte Eregli’nin il olmasi için tezahüratta bulundu.
Kaynak: İHA