Kavga Cinayetle Bitti, Kaçan Süpheli Yakalanip Tutuklandi

Adana’da sokakta tartistigi bir kisiyi öldürüp kaçan süpheli yakalanip tutuklandi. Cinayetle ilgili bir süphelinin daha arandigi ögrenildi.

Kavga Cinayetle Bitti, Kaçan Süpheli Yakalanip Tutuklandi
Olay, 4 gün önce merkez Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, bir süre önce yasadiklari kavga nedeniyle aralarinda husumet bulunan Baris Yalçinkaya (23) ile Mertcan D. (20) ve Siyar A. (19), sokakta karsilasinca yeniden tartisti. Tartismanin kisa sürede kavgaya dönüsmesi üzerine Mertcan D. ile Siyar A., Yalçinkaya’ya tabanca ile ates açti. Silahtan çikan kursunlar Yalçinkaya’nin bacak ve sirtina isabet etti. Yalçinkaya kanlar içinde yere yigilirken, süpheliler ise olay yerinden kaçti. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Ilk müdahalesi yapilan Yalçinkaya, ambulansla Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Entübe edilip, yogun bakima alinan Yalçinkaya, 2 gün sonra hayatini kaybetti. Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Siyar A.’yi, saklandigi eve yapilan baskinda yakaladi.

Emniyete götürülen süpheli ifadesinde, “Daha önceden kavga etmistik ve husumetliydik. Olay günü karsilasinca tartistik. Elini beline götürünce, silah çikaracagini düsünüp ates ettim” dedigi ögrenildi.

Adliyeye sevk edilen süpheli, çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligince tutuklandi. Olayla ilgili diger süphelinin yakalanmasi için baslatilan çalismanin sürdügü bildirildi.

Kaynak: İHA