Yesil Çevre'de 25. Yil Gururu
Çeyrek asri geride birakan Yesil Çevre Hizmet ve Isletme Kooperatifi’nin Olagan Mali Genel Kurulunda yatirimlara yön verecek kararlar alindi.

Yurtdisi programi sebebiyle Genel Kurul’a mesaj gönderen BTSO Yönetim Kurulu Baskani ve Yesil Çevre Yönetim Kurulu Baskan Vekili Ibrahim Burkay, “1998 yilinda Bursa Valiligimizin liderliginde hayata geçirdigimiz Yesil Çevre Hizmet ve Isletme Kooperatifimiz, geride kalan 25 yilda sadece atik sularin aritildigi bir kurulus olmanin da ötesine geçerek, gerek Bursa’ya gerekse de ülkemiz adina örnek bir model olmayi basarmistir. Genisleyen hizmet agimiz sebebiyle geçen yil Genel Kurulda isim degisikligine gitmis, yeni yatirimlar için ilk adimi atmistik. Kapasite artisinin yani sira birçok projeyi destekleriniz ile hayata geçirdik. Çamur yakma tesisimizde olusan atik isiyi çamur ön kurutmada kullanarak dogalgazdan önemli oranlarda tasarruf sagladik. Kati atik toplama ve ayirma tesisi ile günes enerjisi gibi günümüz sarlarinda daha da önemli hale gelen yatirimlari da hizla devreye alarak fark olusturmayi sürdürecegiz. Örnek birlikteligimiz ve projelerimize sunduklari katkilar için her bir ortagimiza tesekkür ediyorum. Avrupa Yesil Mutabakatina uyum sürecinde anahtar rol üstlenen Kooperatifimiz, yeni yatirimlarla hizmet agini daha da genisletecek” ifadelerini kullandi.
Genel Kurulu degerlendiren Yesil Çevre Hizmet ve Isletme Kooperatifi Genel Müdürü Mehmet Aydin ise, “Kararlarin oy birligiyle alinmasi, Yesil Çevre’ye, yönetim kuruluna ve idareye olan güvenin en güzel göstergesidir. Genel Kurulumuzda ayni zamanda Yesil Çevre’nin 25’inci kurulus yildönümünü de kutladik. Kuruldugu günden bu yana gerçeklestirdigi projeler ve verdigi hizmetler dikkate alindiginda sadece ülkemizde degil, dünya çapinda da rol model bir kooperatifiz. Yesil Çevre; yatirimlarini kendi imkanlariyla yapabilen, istikrarli sekilde faaliyetlerini sürdürebilen, yönetiminde sanayici ile mülki idare ve yerel yöneticileri bulusturan yapisiyla önemli bir model olmaya devam ediyor. Faaliyetlerimizle ortaklarimiza deger katmaya ve çevremizi, su kaynaklarimizi korumaya devam edecegiz”diyekonustu.
