MTSO'da Baskan Hakan Sefa Çakir Oldu

İçel Ticaret ve Sanayi Odasi’nda (MTSO) yeni baskan Hakan Sefa Çakir oldu.

MTSO'da Baskan Hakan Sefa Çakir Oldu
Mevcut baskan Ayhan Kiziltan’in seçilmis oldugu sirketteki yetkisinin sona ermesi sonrasinda 1. yedek üye olan Abdulkadir Orgun, yönetim kurulu üyeligi görevine geldi. 11 kisiden olusan yönetim kurulu, yaptigi toplantida bosalan baskanlik için tek aday olan Hakan Sefa Çakir üzerinde uzlasi sagladi. Üyelerin tamaminin oyunu alarak seçilen Çakir, İçel Ticaret ve Sanayi Odasi’nin 2026 yilinda gerçeklesecek seçimlerine kadar görev yapacak olan yönetim kuruluna baskanlik edecek.

MTSO Yönetim Kurulunda Cem Bucuge ve Mustafa Özdamar baskan yardimcisi, Alpay Seyhan yönetim kurulu sayman üyesi, Murat Aktog, Gökben Gökbulut, Yilmaz Özdemir, Zeynel Aydemir, Idris Üstemel, Istiklal Koçyigit ve Abdulkadir Orgun yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

“Birleserek basaracagiz”

Yönetim Kurulu Baskaninin belirlenmesi sonrasinda yeni baskan Hakan Sefa Çakir, görevi Ayhan Kiziltan’dan devraldi. Devir teslim sirasinda kisa bir degerlendirme yapan Baskan Çakir sunlari söyledi: “137 yillik tarihimizden aldigimiz sorumlulukla MTSO yönetim kurulu olarak birlik ve beraberlik ilkesiyle hareket etmeye devam edecegiz. MTSO’nun ayrismanin degil, birlesmenin ve dayanismanin adresi oldugunu gösteren tüm yönetim kurulu üyelerimize, bu beklentiyi tasiyan ve destek veren tüm meclis ve meslek komitesi üyelerimize gönülden tesekkür ediyorum. Meclisimizle, meslek komitelerimizle ve tüm kent dinamikleri ile el ele vererek çalisacagiz, tek yürek olarak hareket edecegiz, birleserek basarili olacagiz. Bugünden sonra MTSO gerçek gündemine dönmüstür. Bekleyen projelerimiz var. İçel is dünyasinin, tüm üyelerimizin bekledigi projeler var. Ilk isimiz bu birlikteligi saglamak ve göstermekti. MTSO yönetimi tüm yapay ayrismalari elinin tersiyle kenara itmistir. İçel bunu bekliyordu. Tek yürek bir MTSO’nun neler yapabilecegini göreceksiniz" dedi.

Kaynak: İHA