Körfez'e Yeni Spor Tesisi

Körfez Belediyesi’nin temmuz ayi meclis toplantisinda Belediye Baskani Sener Sögüt’e, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yapimi planlanan spor tesisi için Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile protokol yapilmasi için yetki verildi.

Körfez'e Yeni Spor Tesisi
Sener Sögüt baskanliginda gerçeklestirilen toplantida gündem maddeleri tek tek degerlendirildi. Komisyonlardan gelen raporlarin oy birligi ile kabul edildigi toplantida, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde belediye tarafindan yapimi planlanan spor tesisi için Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile protokol yapilmasi için yetki verildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Baskan Sener Sögüt, "Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Körfez Kent bölgesinde bir alan. Birkaç defa da burasi satisa çikarildi ama bizler bu konuda girisimler yaparak durdurduk. Kamunun kullanmasi gereken alan oldugunu belirttik. Gençlerimize, çocuklarimiza faydali olmasini istedik. Hazine de Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne tahsis etti. Simdi orada bir proje yapacagiz. Bir kismini da Gençlik ve Spor Il Müdürlügümüze yaptirabiliriz. Tabii bunun için bir protokol yapmamiz gerekecek" dedi.

Oy birligi ile Baskan Sögüt’e yetki verildi.

Kaynak: İHA