DPÜSEM'den Arcmap Programinin Temel Ve Ileri Düzey Egitimleri

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Sürekli Egitim Merkezi (DPÜSEM) tarafindan Osmangazi Elektrik Dagitim ve Zorlu Osmangazi Enerji personeline Cografi Bilgi Sistemleri yazilimi olan ARcMap programinin temel ve ileri düzey egitimleri gerçeklestirildi.

Osmangazi Elektrik Dagitim A.S. ve Zorlu Osmangazi Enerji San. ve Tic. A.S.’nin, Üniversitenin Sürekli Egitim Merkezinden (DPÜSEM), bünyesindeki personele yönelik olarak Cografi Bilgi Sistemleri yazilimi olan ARcMap programinin temel ve ileri düzey egitimlerini aldirmak istedigini bildirmesi üzerine merkezin, Mimarlik Fakültesinde görev yapan Dr. Ögr. Üyesi Enes Zengin araciligiyla egitimleri planlayarak iki gruba ayrilan kursiyerlerin egitimlerini hazirlayip tamamladi.

Gerçeklestirilen egitim hakkinda bilgi veren DPÜSEM Müdürü Ögr. Gör. Bülent Gül, "Osmangazi Elektrik Dagitim A.S ve Zorlu Osmangazi Enerji San. ve Tic. A.S., Merkezimize basvurarak personellerine Cografi Bilgi Sistemleri yazilimi olan ARcMap programinin Temel ve Ileri düzey egitimlerinin verilmesini talep etti. Biz de kendilerine bu egitimi memnuniyetle gerçeklestirecegimizi kendilerine ifade ederek süreci baslattik ve egitimleri gerçeklestirdik. Egitimin gerçeklesmesini saglayan egitmenimiz Dr. Ögr. Üyesi Enes Zengin’e ve emegi geçen herkese tesekkür ederiz. Önümüzdeki süreçte farkli kurum ve kuruluslar ile yeni faaliyetlerin gerçeklestirilmesine yönelik çalismalarimiz DPÜSEM bünyesinde devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA