Bodrum'da 2 Bin 199 Sise Sahte Içki Ele Geçirildi

Ticaret Bakanligi Gümrük Muhafaza ekiplerince Mugla’nin Bodrum ilçesinde bir otelde yapilan aramada toplam 2 bin 199 sise sahte içki ele geçirildi.

Bodrum'da 2 Bin 199 Sise Sahte Içki Ele Geçirildi
Ticaret Bakanligi Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlügünün ALO 136 Gümrük Muhafaza Ihbar Hattina gelen bir bildirim üzerine Marmaris Gümrükler Muhafaza Kaçakçilik ve Istihbarat Müdürlügüne bagli Bodrum Gümrük Muhafaza Kaçakçilik ve Istihbarat Bölge Amirligi ekipleri harekete geçti. Alinan ihbar üzerine ekipler, Bodrum Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü Ekipleri ve Hazine Maliye Bakanligi Ekipleri ile de irtibata geçerek müsterek bir operasyon gerçeklestirdi.

Ihbar dogrultusunda Bodrum’da bulunan bir otele baskin yapan ekipler otelde fiziki arama baslatti. Yapilan aramalar sonucu otelin depo kisminda kolilerin içerisine istiflenmis 281 sise votka, 314 sise cin ve bin 604 sise raki olmak üzere toplam 2 bin 199 sise alkollü içki bulundu. Ekiplerce kontrole tabi tutulan kolilerin içerisindeki alkollü siselerin incelenmesi sonucu siselerin sizinti yaptigi, sise bandrollerinin geçersiz oldugu ve kapaklarin sahte oldugu tespit edildi. Yakalanan alkollü içkilerin degerinin 1 milyon lira oldugu belirlendi.

Olayla ilgili sorusturma Bodrum Cumhuriyet Bassavciligi nezdinde devam ediyor.
Kaynak: İHA