Altindag'da Üniversite Tanitim Günleri Basliyor

Türkiye genelinde çok sayida devlet ve vakif üniversitesi, Ankara Altindag Belediyesi tarafindan Baskent Millet Bahçesi’nde organize edilecek Üniversite Tanitim Günlerinde bir araya gelecek.

Altindag'da Üniversite Tanitim Günleri Basliyor
Türkiye genelindeki devlet ve vakif üniversiteleri Altindagli gençlerle bulusuyor. Bu yil üniversite sinavina girip tercih yapmaya hak kazanan gençleri bilgilendirmek ve karar verme süreçlerini kolaylastirmak için “Üniversite Tanitim Günleri” organize edildi. 15-16 Temmuz tarihleri arasinda, Baskent Millet Bahçesi’nde gerçeklestirilecek “Üniversite Tanitim Günleri’nde, çok sayida üniversite bir araya gelecek. Söylesilerin, tercih rehberlerinin ve birbirinden eglenceli pek çok aktivitenin yer alacagi etkinlik, tercih sürecinde gençlerin yolunu aydinlatacak.

“Simdi karar zamani”

Altindagli gençlerin karar sürecine destek olmak amaciyla, çok sayida vakif ve devlet üniversitesini bu organizasyonda bulusturacaklarini ifade eden Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci, “Gençlerimizin yil boyunca nasil çalistiklarini, ne denli emek verdiklerini yakindan gördüm. Kütüphanelerde ter döktüler, çalistilar, basardilar. Simdi karar zamani. 2 gün boyunca detaylica üniversiteleri inceleyip, karar verebilirler insallah. Tüm gençlerimiz için hayirli olan ne ise, onun gerçeklesmesini temenni ediyorum. Verecekleri karar, en dogru tercihleri olsun insallah” dedi.

Baskan Balci, tüm gençleri, 15-16 Temmuz tarihleri arasinda Baskent Millet Bahçesi’nde bulusmaya davet etti.
Kaynak: İHA