Selçuklu'da Asfalt Sezonu Yogun Tempoda Devam Ediyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi ilçenin modern fiziki görünümüne katki sunmak amaciyla çesitli noktalarda sicak asfalt çalismasina araliksiz devam ediyor.

Selçuklu'da Asfalt Sezonu Yogun Tempoda Devam Ediyor
Selçuklu Belediyesi ilçenin çesitli noktalarinda altyapi faaliyetlerine katki sunmayi sürdürüyor. Selçuklu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan Selahaddin Eyyubi, Parsana, Beyhekim ve Yazir Mahallelerinde sürdürülen sicak asfalt dökme çalismalari ile bölgenin çehresi degisecek. Çalismalarda 2 asfalt finiseri ve 70’den fazla personel görev aliyor. Ekipler ayrica bu mahallelerdeki sicak asfalt çalismalarini tamamladiktan sonra Kosova, Sancak ve Sille Ak Mahallelerinin yani sira dis mahallelerde de hem asfalt yenileme hem de yeni asfalt çalismalari yürütecek. Çalismalar mevsim kosullari elverdigi sürece hiz kesmeden devam ettirilecek.

Selçuklu’da yasam kalitesinin her geçen gün arttirilmasi için fiziki belediyecilik çalismalarina büyük önem veriliyor. Selahaddin Eyyubi Mahallesinde yer alan Karadeniz Sokak, Sehit Muhsin Kiremitçi Sokak, Harun Tolasa Sokak ve Sehit Veli Ates Sokak’ta süren çalismalarda bugüne kadar 4 bin 250 tondan fazla asfalt döküldü. Bu çerçevede Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapilan asfalt çalismalari tamamlanarak 18 bin metre kare alana 1978 metre uzunlugunda sicak asfalt çalismasi yapildi.

"Fiziki belediyecilik çalismalari ile ilçemizin konforunu artiriyoruz”

Selçuklu’da ilçe sakinlerinin yasam kalitesi ve konforunu önceleyen çalismalari her alanda sürdürdüklerini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Ilçemizde yürütülen altyapi ve asfalt çalismalari yasam kalitesini hizla artiriyor. Yillik çalisma planini uygulayan Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz ilçemizde altyapi, asfalt, asfalt tamiri ve yol genisletme çalismalarinda 2 finiser ekibi ve 70’den fazla personel görev aliyor. Belediye ekiplerimiz nüfusun her yil ortalama 20 bin arttigi ilçemizde belirlenen hedefleri asmak için çalismalarini araliksiz sürdürecek. Sicaklik derecelerinin mevsim kosullarinin üzerinde seyrettigi bu günlerde büyük bir özveri ile çalismalarini sürdüren tüm ekip arkadaslarima tesekkür ediyor, çalismalarinda kolayliklar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA