Samsun'da Havada Panik Anlari

SAMSUN – Samsun’un Bafra ilçesinde yapilan 5. Uluslararasi Kapikaya Doga Sporlari Festivali’nde bir yamaç parasütçüsü uzun süre havada kalinca, büyük panik yasandi.

Samsun'da Havada Panik Anlari
Dün aksam siralarinda yasanan olayda hava kararmadan önce bütün parasütçüler inmesine ragmen bir yamaç parasütçüsü inis yapamadi. Aksam karanliginda parasütüyle havada kalan sporcu büyük panige neden oldu.

Ekin Uzunlar konseri için kurulan sahnenin isiklari gökyüzüne yönlendirilerek genç kiza yol gösterilmeye çalisildi. Kizin düsme ihtimaline karsi AFAD ve UMKE ekipleri bölgeye geldi. Sahneden yapilan anonslarla yönlendirilmeye çalisilan parasütçü için korku dolu bekleyis basladi.

Yaklasik 2 saat devam eden bekleyis sonrasi yamaç parasütçüsü kiz sag salim yere inebildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptigi genç kizin uzun süre havada kaldigi için çok fazla üsüdügü ve korktugu ögrenildi. Saglik ekiplerinin müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirilan genç kizin, serum tedavisinin ardindan durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA