Çadir Satislari Artti

Eskisehir’de esnaflik yapan Faruk Ozanlioglu, tatil ve otel fiyatlarindaki yükselis sebebiyle vatandaslarin çadira yöneldigini ve buna bagli olarak taleplerin yüzde 100 oraninda arttigini söyledi.

Çadir Satislari Artti
Okullarin kapanmasinin ardindan tatil ve piknik sezonu basladi.

Vatandaslar turlara ve yesillik alanlara yogun ilgi gösterirken, bu sene çadir satislarinda ekstra bir artis oldugu ögrenildi. Yüksek oldugu belirtilen otel fiyatlari nedeniyle vatandaslarin kamp yapmaya yöneldigini ifade eden esnaf Faruk Ozanlioglu, artik otel yerine çadir kullaniminin daha yaygin oldugunu aktardi. Satislarin yüzde yüz oraninda arttigini belirten Ozanlioglu, ilerleyen günlerde satislarin katlanarak artmasini beklediklerini dile getirdi.

“Insanlar artik otel tercih etmiyorlar”

Eskisehir’de esnaflik yapan Faruk Ozanlioglu, otel ve tatil fiyatlarindaki artisin insanlari çadirla kamp yapmaya yönlendirdiginden bahsetti. Özellikle bu sene önceki dönemlere göre daha yogun bir talep olduguna dikkat çeken Ozanlioglu,”Insanlar artik otel tercih etmiyorlar. Genellikle çadirlarini alip, su kenarinda kamp ve mangal yapiyorlar. Böylelikle dogayla iç içe oluyorlar. Ege’de bir otelin geceligi çok yüksek fiyatlara kadar çikabildigi için herkes bu masrafi karsilayamayabiliyor. Bu noktada çadir daha ekonomik kaliyor. Önümüzdeki günlerde satislarin hizlanmasini bekliyoruz. Zaten çadirin tadi bir baskadir. Onu yasamak lazim. Kamp keyfine alistigin zaman bir daha birakamazsin” dedi.

Kaynak: İHA