Belediye Çalisanlari Piknikte Bulustu

Izmit Belediyesi, personeller arasindaki dayanismayi güçlendirmek ve aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmelerini saglamak adina Sarisu Gençlik Kampi’nda piknik organizasyonu düzenledi.

Belediye Çalisanlari Piknikte Bulustu
Aileler, Kandira’nin incisi Sarisu Gençlik Kampi’nda güzel bir gün geçirdi. Çocuklar için sisme oyun grubunun yer aldigi organizasyonda patlamis misir, pamuk seker, kek ve limonata ikrami da yapildi. Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet de haftanin yorgunlugunu doga ile iç içe atan personellerle piknik etkinliginde bir araya geldi.

Etkinlikte konusan Baskan Hürriyet, "Izmit Belediyemizin çok kiymetli emekçileri ve ailelerine hos geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Genel Is Sendikasi ve Tüm Bel-Sen ile birlikte bu organizasyonu düzenliyoruz. Çalisanlarimiz bir gün de olsa isin yogunlugundan uzaklasarak motivasyon saglasin istedik. En önemlisi de ailece bir araya gelmek. Sizin dayanismaniza ve kaynasmaniza vesile olsun istedik. Burada her müdürlügümüzden çalisma arkadaslarimiz ve aileleri var. Her müdürlügümüz yan yana. Bu dayanismayi güçlendirecek etkinlikleri önemsiyoruz. Ne yazik ki 2-3 yildir pandemi, depremler ve ekonomik kriz gibi nedenlerden dolayi çok fazla bir araya gelemedik. Son zamanlarda personelimiz için aylik dogum günü kutlamalarimiza baslamak nasip oldu. Simdi de aile pikniklerimizin 2’ncisini yaptik. Bundan sonra da bu etkinliklerimiz aynen devam edecek" dedi.



"Izmit Belediyesiyiz ama ne yazik ki Izmit sahil seridinde bir metrekare alanimiz yok"

Baskan Hürriyet, sözlerini söyle sürdürdü:

"Göreve geldigimizde bu tesis mezbelelikti. Burasi sizin maliniz. Baskanlar, siyasetçiler gelir geçer ama halkin mali yine halkindir. Burasi artik belli gruplarin o mezbelelik haliyle kullandigi, halkin kullanamadigi bir tesisti. Biz hemen kollari sivadik. Burayi sifirdan ayaga kaldirdik. Böylesi güzel bir alanin nasil berbat halde birakildigini anlamak mümkün degil. Çok küçük rakamlarla ve öz gücümüzle burayi bastan asagiya yeniledik. Yemek yeme, kalma alanlarini sifirdan tadil ettik. Bir tuvalet ve banyo bile yoktu. Birçok ürünü geri dönüsüm malzemelerinden yaptik. O dönemki Kandira Kaymakami da sag olsun çok destek verdi. Sahil de dahil olmak üzere yeniledik. Burayi daha kullanilabilir, daha nezih bir alana çevirdik. Çok kiymetli bir alan oldu burasi. Izmit Belediyesiyiz ama ne yazik ki Izmit sahil seridinde bir metrekare alanimiz yok ama Kandira’da böylesine güzel bir tesisimiz var. Biz de bu gibi alanlari halkimiz daha fazla kullanabilsin diye ugrasiyoruz. Sosyal belediyecilik anlayisiyla buralari halkin daha uygun ve nitelikli bir hizmetle kullanmasi için gayret ediyoruz. Hepinize iyi eglenceler diliyorum"
Kaynak: İHA