Atakum'da Minikler Eglenerek Ögrendi

Samsun’un Atakum Belediyesi ve Sabanci Vakfi is birligiyle hayvanlari ve dogayi seven, koruyan nesiller yetistirmek için 4-12 yas arasi çocuklara yönelik “Papuduk Atölyesi” gerçeklestirildi. Atölyede minikler hem eglendi, hem de ögrendi.

Atakum'da Minikler Eglenerek Ögrendi


Atakum Belediyesi Özgecan Kadin Danisma Merkezi’nde gerçeklestirilen etkinlik, çocuklar için özel olarak hazirlanan ve çok sevilen bir kitap serisi olan Popuduk, içeriginde yer alan renkli karakterler ve eglenceli hikayelerle çocuklarin dogayla ve hayvanlarla daha güçlü bir bag kurmasina yardimci olmayi hedefliyor.

Bu etkinlik sayesinde yazarlar, çocuklarla bir araya gelerek onlara kitap serisinin mesajini ve önemini aktardi. Çesitli oyunlarla, boyama ve drama etkinlikleriyle süslenen atölye miniklerin oldukça ilgisini çekti. Çocuklarin zihinsel gelisimlerine de katkida bulunan atölyede, minikler eglenirken hayvanlari sevme duygusunu pekistirdi.

Miniklerin eglenerek ögrendigi atölyeye katilan Baskan Deveci de çocuklarla oyunlar oynayarak eglenceli dakikalarina eslik etti.
Kaynak: İHA