Kural Ihlali Yapan Sürücüler Görüntülendi

Avrupa ile Anadolu arasindaki en önemli karayolu geçisi olan Düzce’de bayram trafiginde olumsuzluk yasanmamasi için trafik ekipleri yogun mesai harcadi. Ekiplerin yogun mesaileri polis kameralarinca görüntülendi. Ayrica kural ihlali yapan sürücüler de kameralara yansidi.

Kural Ihlali Yapan Sürücüler Görüntülendi
Bayram tatilinin 9 gün olmasiyla birlikte vatandaslarda araçlari ve otobüslerle hem tatil bölgelerine hem de memleketlerine gitmek için yola çikti. Avrupa ile Anadolu’yu birbirine baglayan en önemli karayolu baglantisina ev sahipligi yapan Düzce’de tatilin basladigi 30 Haziran Cuma günü D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu’nda yogunluk had safhaya ulasti. Trafigin sürekli olmasi ve olumsuzluklarin yasanmamasi içinde Düzce Il Emniyet Müdürlügü Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri yogun mesai yapti. Ekiplerin bayram yogunlugundaki mesaisi ise polis kameralarinca kaydedildi. Ekiplerin mesai görüntülerine ayrica kural ihlali yapan sürücüler de takildi.

Zaman zaman emniyet seridini kullanirken ekipleri arkasinda görünce seridine giren sürücülerde polis kamerasina yansidi. Polis dronu ile çekilen birçok görüntü de ise sürücülerin kural ihlali yaptiklari görüldü.

Bayram boyunca yapilan denetimlerde 2 bin 330 araç sürücüsüne cezai islem uygulandi.
Kaynak: İHA