235. Sehitleri Anma Programi

Emniyet Teskilati Vazife Malulü ve Sehit Aileleri Vakfi (EMSAV) Karadeniz Bölge Baskanligi tarafindan her ay düzenlenen sehitleri anma programinin bu ay 235’incisi yapildi.

235. Sehitleri Anma Programi
Ilkadim ilçesindeki vakif binasinda düzenlenen programda din görevlileri tarafindan okunan Kur’an-i Kerim, temmuz ayi sehitleri Adem Erken, Davut Dogan, Soner Boz, Adnan Kiliçoglu, Mustafa Serin, Ahmet Birkaç, Irfan Sadik Kocabas, Gökhan Mete Altuntas ve tüm sehitlerin ruhlarina hediye edildi.

EMSAV Karadeniz Bölge Baskani Bilal Erim programda yaptigi konusmada, "Aziz sehitlerimizi anma programinin 235.’sini yaptik. 20 yildan bu zamana kadar her ayin son haftasinda yapilan bu program, bundan böyle de devam edecek insallah. Bu vatan ugruna, bizlerin rahati için sahadet serbetini içen aziz sehitlerimizi anmak, onlari yad etmek bizlerin en asli görevidir. EMSAV’da yapilan anma programina sehit ailelerimiz, emniyet mensuplarimiz, gazilerimiz ve gönüllülerimiz katildilar. Bu programa emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Samsun Emniyet Müdürlügümüz ile birlikte yapilan bu programlar sehit ailelerimizi, sehit yakinlarini ve gazilerimizi memnun etmektedir. Bütün sehitlerimizi rahmetle, minnetle minnetle aniyoruz. Sehit yakinlarimiza bassagligi diliyor, acilarini yürekten paylasiyoruz. Emniyet teskilatimiza basarilar diliyoruz. Kahraman gazilerimize saglikli ömürler temenni ediyoruz" dedi.

Program ikramla sona erdi.
Kaynak: İHA