Threads'in Kullanici Sayisi Düstü

ABD’li Teknoloji sirketi Meta’nin sahibi Mark Zuckerberg, kullanima sundugu Threads’in kullanici sayisinda düsüs yasandigini açikladi.

Threads'in Kullanici Sayisi Düstü
Dünyaca ünlü sosyal medya platformu eski adiyla Twitter’a rakip olarak 6 Temmuz’da kullanima sunulan Threads’in kullanici sayisinda düsüs yasaniyor. ABD’li teknoloji sirketi Meta’nin sahibi Mark Zuckerberg, Threads’in etkilesim oraninda düsüs yasandigini kabul ederek, "Eger 100 milyondan fazla kullanici sayisina sahipseniz fikir olarak hepsinin ya da yarisinin orada kalmasi iyi olurdu. Biz henüz o asamada degiliz” dedi.

Zuckerberg ayrica Threads’a yeni güncellemelerin gelecegini ifade ederek uygulamanin arttirilmis gerçeklik ve sanal gerçeklige uygun olarak gelistirilecegini vurguladi.

Ilk 5 günde 100 milyon kullaniciya ulasmisti

Popüler sosyal medya sitesi Twitter’a rakip oldugu vurgulanan Threads’a ilk 5 günde 100 milyon kisi üye olmus, bu sayi sosyal medya platformlari için rekor kabul edilmisti. Elestirmenler ise Threads’in kullanici sayisinda düsüs yasanmasinin ana nedeni Threads’daki özelliklerin diger sosyal medya sitelerine göre eksik kalmasi olarak görülüyor. Threads’da henüz gönderi arama, gönderi düzenleme, etiket ve direkt mesajlasma gibi özellikler bulunmuyor.
Kaynak: İHA