Tevfik Göksu'nun Yengesi Nübüvvet Göksu Hayatini Kaybetti

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’nun yengesi Nübüvvet Göksu, Basaksehir’de düzenlenen cenaze töreninin ardindan son yolculuguna ugurlandi.

Tevfik Göksu'nun Yengesi Nübüvvet Göksu Hayatini Kaybetti
Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’nun yengesi, Yeni Dünya Vakfi Genel Baskani Mahmut Göksu’nun esi Nübüvvet Göksu vefat etti. Nübüvvet Göksu için Basaksehir Merkez Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi.

Törene eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Baskani Mustafa Sentop, AK Parti Istanbul 2. Bölge Milletvekili Süleyman Soylu, ilçe belediye baskanlari, sivil toplum kurulusu ve dernek yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Törende bir konusma yapan Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, "Hazreti Mevlana’nin ifadesiyle hayat o andir, o da nefes aldigin andir. O anin kiymetini bilmek ve degerlendirmektir. Su anda musallada bulunan yengem ailemizin ilk gelini. Kendisi genç yastaydi. Evimizin içerisini huzur doldururdu. Biz ondan raziydik Allah ondan da razi olsun. Bizi yalniz birakmadiniz gerçekten acilar dostlarla paylasilarak azaliyormus, iyi ki varsiniz. Ani ölüm çok daha fazla aci vericidir. Allah hiçbirinize böyle bir aci yasatmasin" dedi.

Nübüvvet Göksu, cuma namazinin ardindan kilinan cenaze namazi sonrasi Kayabasi Mezarligi’nda topraga verildi.

Kaynak: İHA