Tepebasi'nda Binicilige Engel Yok

Tepebasi Belediyesi tarafindan özel bireylere yönelik düzenlenen adaptif binicilik egitimlerine devam edilirken, ata binmenin keyfini yasayan çocuklarin kas gelisimine katki saglaniyor.

Tepebasi'nda Binicilige Engel Yok


Tepebasi Belediyesi tarafindan özel bireylere yönelik düzenlenen adaptif binicilik egitimleri sürüyor. Dogal Yasam Merkezi’nde uzman gözetmenler esliginde ata binen özel bireyler keyifli dakikalar geçiriyor, hem de fiziksel gelisimlerine katki saglamis oluyor. Tepebasi Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak sunulan hizmetten yararlanan özel bireylerin anne ve babalari ise, egitimlerden memnun olduklarini belirtti.



“Ahmet Ataç’a tesekkür ederiz”

Oglunun ata binmeyi çok sevdigini söyleyen Sevgi Tuncel, “Baslayali çok uzun olmadi ama oglum ata binmeyi sevdi. Biz de geldigimiz için çok memnunuz. 2 senedir oglum için bir seyler arastiriyordum. Bu sene biraz sansliyiz. Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç’a tesekkür ederiz. Spora gidiyoruz, yüzmeye gidiyoruz. Bunlarin hepsi Tepebasi Belediyesi’nin etkinlikleri. Bu yaz çok fazla etkinligimiz oldu. Yazi Tepebasi Belediyesi sayesinde bos geçirmemis oluyoruz. Böyle etkinlikler oldugu için çok mutluyuz. Bizlerin de degisik yerlerde bulunmaya ve çocuklarimizin sosyallesmesine çok ihtiyacimiz var” dedi.



“Çok samimi bir ortam”

Egitimler sayesinde çocugunun vücudunda degisimler olmaya basladigini ifade eden Zehra Özdemir, “Çok memnunuz. Çocugumuza hem sosyal açidan hem de rahatsizligi açisindan çok iyi gelecek. Çok güzel bir hizmet bizim için. Oglum at binmeyi çok seviyor. Çok olmadi baslayali ama vücudunda farkli tepkiler, olumlu gelismeler almaya basladik. Çok sükür burayi kesfettik. Belediyenin hizmetinden yararlaniyoruz. Çok güzel ve disarida bulamadigimiz bir imkan. Samimi bir ortam, çocugum da çok memnun.” diye konustu.



“Bize ve ogluma çok faydasi oldu”

Çocugunun 6 yildir epilepsi tedavisi gördügünü belirten Semsettin Çoban ise, sunlari söyledi:

“Tepebasi Belediyesi’nin böyle bir hizmeti oldugunu ögrendik. Yaklasik 6 aydir geliyoruz. Oglumda büyük bir degisiklik var. Bize ve ogluma çok faydasi oldu. Oglum Tepebasi Belediyesi’nin farkli hizmetlerinden de yararlaniyor. Yunus Emre Spor Tesislerinde basket, Yesiltepe Belde Evi’nde halk oyunlari gibi kurslara gidiyor. Tepebasi Belediyesi’ne bu hizmetlerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz. Çok yararli ve faydali oluyor. Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç’a da tesekkür ederiz.”
Kaynak: İHA